• Advertisement

Corona Virus Global updates

Ongedwongen keuvelen over al het andere dat ons naast messen & lampen nog meer bezighoudt.

Corona Virus Global updates

Berichtdoor Kwakster op 20 maart 2020, 12:12

Kennis weegt niets.
Avatar gebruiker
Kwakster
Forumbaasje
 
Berichten: 4194
Geregistreerd: 01 jan 1970, 00:00
Woonplaats: Apeldoorn

Re: Corona Virus Global updates

Berichtdoor Mark2007 op 23 maart 2020, 11:17

ik lees dat die idioten van artsen zonder grenzen 50 bedden, materiaal en 9 artsen naar iran sturen, dat terwijl ze niks doen voor italie en niks hier doen, ons eigen land waar we ze hard nodig hebben, belachelijk
Mark
Draco dormiens numquam titillandus
Avatar gebruiker
Mark2007
Forumlid
 
Berichten: 768
Geregistreerd: 09 okt 2010, 15:30
Woonplaats: Brabant

Re: Corona Virus Global updates

Berichtdoor Kwakster op 21 apr 2020, 13:26

Corona dol op kale man met baard

"Al die willen te kaap’ren varen, moeten mannen met baarden zijn.”
De zeebonken uit dit volkslied zouden anno 2020 in afzondering aan de wal moeten blijven omdat baarddragers extra bevattelijk zijn voor het coronavirus, zeker als zij ook nog kaal zijn.
En dat heeft een reden:"De overmatige activiteit van mannelijke hormonen, die onder anderen een volle baard of behaarde borst maar ook haaruitval en acné veroorzaken, maken mannen namelijk kwetsbaarder voor het coronavirus.
Dit komt omdat als het virus een cel binnendringt, de eerste stap een ‘beet’ is van een protease-enzym dat alleen wordt vervaardigd door androgene hormonen”, legt onderzoeker Carlos Wambier uit op Science.nl.
"De infectie veroorzaakt door het coronavirus lijkt te worden gesteund door androgenen als testosteron.
Daarom zijn er meer mannen ernstig ziek dan vrouwen en kinderen.
Vrouwen maken ook androgenen aan, maar veel minder.
Kinderen onder de tien maken evenmin erg veel androgenen aan.
Dat neemt pas toe in de puberteit”, aldus de zelf ook bebaarde dermatoloog."


Bron: Telegraaf Premium artikel

Tip: zelf gratis alle Telegraaf Premium artikelen lezen ?
Rechtermuisklik op de desbetreffende pagina, vervolgens linkermuisklik op "paginabron weergeven"
Kennis weegt niets.
Avatar gebruiker
Kwakster
Forumbaasje
 
Berichten: 4194
Geregistreerd: 01 jan 1970, 00:00
Woonplaats: Apeldoorn

Re: Corona Virus Global updates

Berichtdoor Kwakster op 11 mei 2020, 17:29

Tanzania schopt WHO het land uit

Ook bij de Corona-crisis zijn er zaken waar je eigenlijk niet om zou moeten lachen, maar waar je maar beter aan kunt toegeven dan jezelf een hartziekte te bezorgen.

Het verhaal is te mooi om hier niet in geuren en kleuren te doen. Dat de WHO al enige tijd aan prestige inboet leek vergezeld te gaan van de fouten die tijdens de Corona-crisis worden gemaakt. Maar dat de WHO ook zelfstandig in staat is tot de meest abjecte blunders is altijd leuk om te weten. Evenals voetnoten over de betrouwbaarheid van de organisatie.

Ons verhaal begint bij de ernstige toename van Corona-gevallen in Afrika. Dat maakt de Afrikaanse leiders ongerust, en hun vertrouwen in de WHO is door de recente publiciteit ook in Tanzania.ernstig aangetast. Zodat het vervolg dat u hier leest afkomstig lijkt uit een soort sprookje. De Tanzaniaanse president John Magufuli besloot namelijk te testen hoe zuiver op de graat de WHO wel niet is.

…creeping involvement of the WHO has made some leaders suspicious of the NGO. Tanzanian President John Magufuli was growing suspicious of the organization, so he reportedly decided to investigate whether the organization was as trustworthy and reliable as it claimed to be.

Zo gezegd, zo gedaan. Tanzania stuurde de WHO drie bloedmonsters, met de vraag of degenen van wie ze afkomstig waren leden aan het Corona-virus.

Wat de Tanzanianen ‘vergaten’ te vermelden was dat de monsters afkomstig waren van een geit, een papaya en een kwartel. Het antwoord kwam snel, maar was ietwat verbijsterend:

All three samples reportedly tested positive. When the president heard the news, he reportedly confronted the WHO, then kicked the organization out of the country. Though, to be sure, the WHO has yet to comment on the situation.

Mijn eerste vermoeden was dat de WHO zich bedient van gratis tests uit China, mogelijk via een Turkse tussenpersoon. Het soort idioten dat dáár in trapt is wijder verbreid dan je zou vermoeden. Of:

That would suggest one of two conclusions: either the strain of SARS-CoV-2 running amok in Tanzania is much, much more infectious than scientists understand, or the WHO has been reporting incorrect results either on purpose (as an attempt to bolster its credibility in the face of President Trump’s attacks) or via error (yet another indication that the WHO truly is “badly brokem”.

Terzijde:

President Magufuli has garnered plenty of controversy himself over the past few weeks. He recently requested stockpiles of an ‘herbal tea’ that has been falsely branded as a COVID-19-cure, and has launched investigations impacting domestic labs and even frontline medical workers as he’s claimed the number of positive tests in his country is too high.

Hoe dan ook: papaya’s uit Tanzania zult u mij dit jaar niet meer zien eten. En of ze er bananen hebben wil ik niet eens weten.

Bron: Veren of Lood
Kennis weegt niets.
Avatar gebruiker
Kwakster
Forumbaasje
 
Berichten: 4194
Geregistreerd: 01 jan 1970, 00:00
Woonplaats: Apeldoorn


Keer terug naar Off Topic

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast